Anlık Bildirim

Bioware, “Anthem” VIP demosu hatalarını gidermeye başladı

Anthem'in VIP demosu 25-27 Ocak tarihlerinde erişime açıldı. Ancak demo birçok sorunu da beraberinde getirdi. Sorunları gidermeye başlayan Bioware, açık demo için daha az sorun öngörüyor.

 

Bioware, “Anthem” VIP demosu hatalarını gidermeye başladı Tam Boyutta Gör

Bioware’in Anthem VIP demosu yayınlandığı gibi maalesef sorunları da beraberinde getirdi. Oyuna girilebilse dahi sık sık yaşanan bağlantı sorunları ve bitmek bilmeyen yükleme süreleri oyuncuların tepkisine neden oldu.

Tüm bu tepkiler ses getirmiş olacak ki Bioware’den Chad Robinson, stüdyonun kronik sorunları gidermeye başladığını duyurdu. Açıklamada; bağlantı sorunları kapsamında karşılaşılan problemlere çözüm üretilmeye devam edildiği belirtilirken, bazı bağlantı sorunları için açık demonun beklenmesi gerektiği ifade edilmiş. Benzer şekilde, ön sipariş özellikleri (perks) ve demoya erişim tarzı kendine özgü kombinasyonların da oyuna girişi engellediğinin bilindiği ve bu sorunların da birçoğunun giderildiği vurgulanmış. Robertson, sonsuz yükleme sorununun ise çözümünün zor olduğunu ve VIP hafta sonu sona ermeden duruma müdahale edilemeyebileceğini belirtmiş.

Açık demo daha sorunsuz olacak

Bioware, yaşanan sorunların telafisi maksadıyla VIP demosunu oynayan herkese birer karakter kostümü vereceğini ifade ediyor.

Şirket tarafından sorunlar üzerine gidildiği yönünde yapılan açıklamalar, 1-3 Şubat arası tüm oyuncuların ulaşabileceği Anthem’in açık demosunda daha az sorunla karşılaşılabileceği anlamı taşıyor olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim