Anlık Bildirim

Bir kibrit alevinin hikayesi: Primal Flame

Bir kibrit alevinin hikayesi: Primal Flame
Irrelevant Fish tarafından iOS platformu için geliştirilen "Primal Flame" adlı mobil oyun, Appstore'daki yerini aldı.
Etkileyici görselleri ve özgün yapısıyla dikkatleri üzerine çeken yapım, bizleri bir kibrit alevinin hikayesine ortak ediyor. Tehlikelerle dolu karanlık bir ormanda geçen hikayedeki amacımız ise, her seferinde yeniden hayat verdiğimiz kibrit alevini hayatta tutmak ve yükseltmelerde kullanacağımız aydınlık tohumlarını toplamak. Bu amaç oldukça basit gibi görünse de ormanın tehlikelerle dolu olduğunu bir kez daha hatırlatalım.

Alevlenen kibritin ve yanan yaprakların gerçekçi sesler çıkardığı Primal Flame'de müzikler pek fazla ön planda değil. Ancak, az ama öz olan müziklerin yerinde ve zamanında kullanıldığını söylemek yanlış olmaz. Tek dokunuşun yeterli olduğu bir kontrol şemasına sahip olan yapımın rahatlıkla kontrol edilebildiğini de belirtmekte fayda var. 

Reflekslerin kimi zaman ön plana çıktığı bir oyun olan Primal Flame, eğlenceli ve bir o kadar da farklı bir deneyim sunuyor. Kibrit alevleriyle koskoca bir karanlığı yenebileceğinizi düşünüyorsanız Primal Flame'e aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim