Anlık Bildirim

Biriken WhatsApp mesajlarını özetleyen sanal asistan WACAO ile tanışın

Günümüzde neredeyse yapay zekanın nimetlerinden yararlanılmadığı bir nokta kalmadı. Bunun son örneğini, birikmiş WhatsApp mesajlarını özetleyerek sunan WACAO sanal asistanında görüyoruz.
Biriken WhatsApp mesajlarını özetleyen sanal asistan WACAO ile tanışın
 
Birçok kişi WhatsApp'ta birikmiş olan yüzlerce mesajı okumaya üşeniyor. Özellikle herhangi bir WhatsApp grubunda bulunuyorsanız iş çığırından çıkabiliyor. Vivek Bombatkar ve Sidharth Ramachandran adında iki geliştirici, Disrupt Berlin 2017 Hackathon'da WACAO (başka bir deyişle Whatsapp Chat Assistant) isimli yapay zeka algoritmasıyla çalışan bir sanal asistan tanıttılar. İki kafadarın geliştirdiği bu hizmet, biriken mesaj sorununu ortadan kaldırmayı vaat ediyor. 
Neredeyse her akıllı telefon kullanıcısının kullandığı WhatsApp'ı daha pratik hale getiren dijital asistan WACAO; telefonunuzdan uzun bir süre ayrı kalmanız durumunda biriken WhatsApp mesajlarını özetleyerek kullanıcıları tek tek tüm mesajları okuma zahmetinden arındırıyor. Örneğin arkadaşlarınızla birlikte bulunduğunuz bir gruba yaklaşık bin mesaj gelmiş ve siz bunun bir özet şekilde aktarılmasını istiyorsunuz  Duruma WACAO el atıyor, sohbeti WACAO ile açtıktan sonra ‘özetle’ yazıyorsunuz daha sonra ise sizden grubun adını yazmanız isteniyor. WACAO, grubu son ziyaretinizden bu yana konuşulan her şeyi özetleyip size sunacak. Böylece binlerce mesajı okuma zahmetinden kurtuluyorsunuz.
Biriken WhatsApp mesajlarını özetleyen sanal asistan WACAO ile tanışın
 
Yalnızca biriken mesajları özetlemekle kalmayan WACAO; sohbetleri farklı dillere çevirebiliyor, grup mesajlarını özetliyor ve doğum günü mesajlarını dahi isteğiniz doğrultusunda iletebiliyor. WACAO'nun Türkçe olarak hizmet verdiğini de söyleyelim. 
WACAO aslında bir uygulama değil. Yapay zeka algoritmasının kullanıldığı bu asistan, haber makalelerini özetleyen teknolojiye oldukça benziyor. Şimdilik Github projesi olan WACAO sanal asistanını denemek isterseniz bu linke tıklayarak APK dosyalarını indirip deneyimleyebilirsiniz
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim