Anlık Bildirim

Bitcoin ile alışveriş yapabileceğiniz e-ticaret platformu: Bikoshu

İstanbul bölgesine hizmet veren e-ticaret platformu Bikoshu'da Bitcoin ile ödeme devri başladı. Bikoshu'da Bitcoinlerinizi puding, köfte, damacana su gibi ürünlere dönüştürebilirsiniz.

Bitcoin ile alışveriş yapabileceğiniz e-ticaret platformu: Bikoshu Tam Boyutta Gör

Bikoshu isimli e-ticaret platformu Bitcoin ve kendi dijital para birimi ile ödeme kabul etmeye başladı. Yemeksepeti ve Getir’in karışımı yapıdaki Bikoshu ile bölgenizdeki pek çok esnaftan sipariş verebiliyorsunuz. Bu sayede Bitcoinlerinizi puding, köfte, damacana su gibi ürünlere dönüştürebilirsiniz.

Su, yemek, market, hizmet, kişisel bakım ve kozmetik gibi pek çok farklı kategorideki dükkânı barındıran Bikoshu şimdilik sadece İstanbul’da hizmet veriyor. İlk üyelikte 40 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 20 TL indirim ve her arkadaş davetine de 5 TL indirim fırsatı bulunuyor.

Dükkânlardan komisyon almıyor

Bikoshu’da kurumsal müşteriler için üç farklı paket bulunuyor. Üç pakette de bireysel müşterilerin verdiği siparişlerden komisyon alınmıyor. Sadece 1 gönderim bölgesinde hizmet verecek dükkânlar için “Esnaf paketi” adında ücretsiz bir paket bulunuyor.

Bitcoin ile nasıl alışveriş yapılır?

Bitcoin ile alışveriş yapabilmek için “Digital Cüzdanlarım” sekmesinden “Cüzdan Oluştur” butonuna basarak yeni bir sanal cüzdan oluşturuyor. Bu cüzdana gönderilen Bitcoin’ler alışveriş yapılacağı zaman firmanın kendi dijital parası BiNakit’e Türk Lirası biçiminden dönüştürülüyor. BiNakit ile sipariş verilebiliyor.

Bikoshu'da dijital para birimi olarak sadece Bitcoin ile alışveriş yapılabiliyor. İlerleyen dönemlerde Ethereum, Ripple gibi alternatifler eklenebilir. Unutmayın ki bugün bir lahmacunun için ödediğiniz Bitcoin, yarın öbür gün otomobil alabilecek kadar değerlenebilir ya da tam tersi olabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4854 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), bikoshu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim