Anlık Bildirim

BlackBerry Hamburg'un teknik özellikleri ortaya çıktı

BlackBerry, yüksek fiyat etiketine sahip Priv modelinin satışlarıyla yaşadığı hayal kırıklığını daha uygun fiyatlı cihazlarla gidermek istiyor. Bunlardan biri olan Hamburg'un özellikleri ortaya çıktı.
Bu yıl BlackBerry tarafından piyasaya sürülmesi beklenen iki Android telefondan biri olması beklenen BlackBerry Hamburg kısa bir süre önce GFXBench benchmark teslerinden geçirildi. Hamburg kod adına sahip olduğunu bildiğimiz cihazın 1080x1920 çözünürlüğe sahip 5.2 inç ekranla gelmesi bekleniyor. Cihazın kapağının altında ise sekiz çekirdekli 1.5GHz işlemci taşıyan Snapdragon 615 yonga seti ve Adreno 405 GPU yer alacak.
BlackBerry'nin Android destekli yeni telefonunun 3GB RAM ve 16GB dahili depolama kapasitesine sahip olacağı bildiriliyor. Ayrıca 12MP arka kamerayla donatılacak cihazın selfie çekimleri ve görüntülü aramalar için 7MP (8MP de olabilir) bir ön kamera içereceği söyleniyor. Cihaz büyük bir ihtimalle kutudan Android 6.0.1 ön yüklü şekilde çıkacak.
BlackBerry Hamburg ve Rome için bir çift konsept oluşturan Dylan Habkirk'e göre Hamburg, BlackBerry Z30'a benzeyecek. BlackBerry Rome fiziksel QWERTY klavye taşıyacakken Hamburg tamamen dokunmatik bir yapıya sahip olacak. Habkirk ilk olarak Hamburg'un piyasaya sürüleceğini söylüyor.
BlackBerry geçtiğimiz Kasım ayında ilk Android telefonunu olan BlackBerry Priv'i piyasaya sürmüştü. Yüksek fiyat etiketi ve üst sınıf Android telefonlar arasındaki sert rekabet Priv satışlarının hayal kırıklığıyla sonuçlanmasına neden oldu. Zaten şirket CEO'su John Chen de Priv'in çok yüksek fiyatlandırıldığını kabul etmişti. Yeni modellerin 300-400 dolar aralığında olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4730 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
telefon, blackberry ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim