Anlık Bildirim

Bluetooth destekli hamilelik testi

Akıllı saatler, akıllı gözlükler, akıllı iç çamaşırı ya da akıllı diş fırçası. Herkes sırada ne var diye düşünürken, First Response CES 2016 kapsamında Pregnancy Pro ile sınır olmadığını gösteriyor.
CES 2016 fuarının belki de en ilginç ürün duyurusu First Response'dan geldi. Şirket Bluetooth destekli gebelik test cihazı Pregnancy Pro'yu duyurdu.
Bayanların hamilelik durumları hakkında yaklaşık 5 dakika içerisinde bilgi alabildiği gebelik test cihazları, bildiğiniz gibi çok uzun zamandır piyasada bulunuyor. Kişilerin hayatını baştan aşağıya değiştiren bir sonuç veren bu ürünlerin en akıllı versiyonu ise First Response tarafında karşımıza çıkartılıyor. Şirketin CES 2016'da tanıttığı Pregnancy Pro isimli ürünü, test sonuçlarını kendi üzerinde yansıtmak yerine bağlandığı akıllı telefonlarda gösteriyor.
Bağlantı noktasında Bluetooth teknolojisinde yararlanan cihaz, sonuç görünmeden önce uygulama üzerinden anne adayını rahatlacak videolar oynatıyor ve böylelikle kişilere 5 saat gibi gelen 5 dakikalık bekleme sürecinin stresini azaltabiliyor. Tek kullanımlık olduğu belirtilen Pregnancy Pro, firma tarafından belirtildiği kadarıyla %99 oranında doğru veriler sağlıyor ve olumsuz bir sonuç karşısında bazı öneriler sunabiliyor.
15$ ila 20$ arasında fiyat etiketiyle satıla çıkan ürünün önümüzdeki bahar ayarlarında raflardaki yerini alması bekleniyor. 
Bluetooth destekli hamilelik testi
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3799 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
First Response, gebelik ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim