Anlık Bildirim

Bu kez çift ekranlı Samsung Galaxy Golden ortaya çıktı

Bu kez çift ekranlı Samsung Galaxy Golden ortaya çıktı

Samsung'un çift ekranlı yeni bir seriye başlamayı planladığı bir süre önce Hennesy adlı giriş seviyesi bir cihazın görsellerinde ortaya çıkmıştı. Bu kez Galaxy Golden/Folder cihazına ait görseller ortaya çıktı.

Galaxy Golden modelinin biraz daha orta-üst seviyeye hitap etmesi bekleniyor. SHV-400EK numarasına sahip olan modelde 3.75 inçlik 800x480 piksel çözünürlükte iki AMOLED ekran yer alıyor. 

1.7 GHz saat hızında çalışan Snapdragon 400 işlemcisinden güç alan model 2GB RAM, FM Radyo, 1820mAh batarya, Android 4.1.2 işletim sistemi, ön ve arkada iki kamera, LTE desteği şeklinde diğer özelliklere sahip. 

Beklentiler bu modelin de ay sonuna doğru Güney Kore ve Çin'de satışa sunulacağı yönünde. Böylece Galaxy Hennesy ve Galaxy Golden kod adlarında iki çift ekranlı akıllı telefon modeli piyasaya çıkmış olacak. İlk etapta artık tozlu raflara kalkmış bu konseptin pazarda ne kadar ilgi görebileceğini test eden Samsung'un sonrasında global pazarlara da modelleri sevk edebileceği yorumları yapılıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2060 kez okundu.
47 kişi, toplam 48 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim