Anlık Bildirim

Büyükannenin elmalarını geri alma vakti geldi


Mediocre AB tarafından mobil platformlar için geliştirilen Granny Smith geçtiğimiz günlerde Appstore ve Google Play'de yerini aldı.

Adını ''Granny Smith'' olarak adlandırılan yeşil renkli elma türünden alan oyunda, bu türdeki elmaları yetiştiren yaşlı bir kadını kontrol ediyoruz. Paten kullanan küçük bir çocuk tarafından elmaları çalınan bu büyükannenin patenlerini giyerek elmalarının peşine düşmesini konu edinen oyun, grafiksel açıdan pek bir şey sunmasa da animasyonları ve eğlence odaklı oyun yapısı ile bu eksiği kapatıyor. Basit bir kontrol yapısına sahip olan yapımda sadece iki sanal kontrol butonu bulunuyor. Ses efektleri başarılı, ancak müzikler kendini tekrar ettiği için uzun süreli oynayışlarda sıkıcı bir hâl alabiliyor. Granny Smith, çok başarılı olmasa da yeterli bir fizik sunuyor. Oyun içerisinde kullanılabilecek üç farklı karakter ve güç yükseltmeler bulunurken bunlar kazanılan oyun paraları ile aktif hale getirilebiliyor veya beklemeden gerçek para ile satın alınabiliyor.

Eğlence odaklı bir yapım arıyor ve büyükannenin elmalarını geri almasına yardımcı olmak istiyorsanız, Granny Smith'e Google Play üzerinden 1.06$'lık bir fiyat etiketiyle veya Appstore üzerinden 0.99$'lık fiyat etiketi ile ulaşabilirsiniz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2730 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, iOS ve uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim