Anlık Bildirim

CES 2012: Toshiba, Tegra 3 işlemcili yeni tablet hazırlıyor

Tablet bilgisayar pazarında vites yükseltmenin planlarını yapan Toshiba, 7.7mm kasa kalınlığı ile dikkat çeken AT200 modelini farklı pazarlarda kullanıma sunmanın planlarını yaparken, yılın ilerleyen ayları için daha yüksek donanımlı modeller için de hazırlıklarını sürdürüyor.
 Henüz Toshiba tarafından yapılmış herhangi bir doğrulama ya da açıklama olmasa da, şirkete yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, bu yılın ikinci yarısında Nvidia'nın 4+1 çekirdekli Tegra 3 platformunu kullanan Toshiba  imzalı yeni bir tableti pazarda görmemiz olası.
Toshiba'nın yeni tableti hakkında henüz çok fazla bilgi bulunmuyor ancak pazardaki yeni akım doğrultusunda Japon üreticinin de 10-inç büyüklüğündeki Android tabletler için standart haline gelen 1280 x 800 piksel yerine daha yüksek çözünürlüğe geçmesi bekleniyor.
Android 4.x işletim sistemini kullanması beklenen yeni tablet, Toshiba'nın pazar planlarına ek olarak Nvidia adına da büyük önem taşıyor. Tegra 3 platformunu bu sınıfta pazarın bir numarası yapmayı hedefleyen Nvidia, Toshiba gibi güçlü bir üreticiden de tasarım kazanmış olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim