Anlık Bildirim

Canlı yayın uygulaması Mobcrush, Android için beta sürecine başladı

Kullanıcıların oyun esnasında takipçilerine canlı yayın yapma arzusu yeni bir trende neden oldu ve canlı yayın uygulamaları bir anda patladı. Masaüstü tarafında olduğu kadar mobil tarafta da canlı yayın uygulamalarının sayısı hızla artıyor. 

Geçtiğimiz haftalarda iOS için beta sürecine başlayan Mobcrush, bu hafta da Android platformu için beta sürecine girdi. Uygulama oynadığınız oyunları canlı olarak takipçilerinize yayımlamanızı sağlıyor. Takipçileriniz web sitesi veya uygulama üzerinden yayınları takip edebiliyor. 

Henüz mobil tarafta canlı yayın uygulamaları çok fazla değil bu bakımdan Mobcrush hızlı bir büyüme gösterebilir. Youtube Gaming ve Twitch platformları da henüz mobile adım atmadığı için Mobcrush avantajlı durumda. 

Kullanıcılar oyun yayını sırasında kendi görüntülerini de aktarabiliyor, yayın veya kamera arasında geçiş yapabiliyor ve canlı sohbet edebiliyor. Beta süreci Android 5.0 ve üzeri cihazlar için geçerli. İzlemek için ise Android 4.1 ve üzeri cihazlar gerekiyor. Uygulama problemsiz olarak Samsung S6, Samsung S6 Edge, Samsung S6 Edge+, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9 cihazlarında çalışıyor. Diğer cihazlarda ise zaman zaman kasmalar olabileceği belirtiliyor.  


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim