Anlık Bildirim

Christy Turlington, hastaneye kilometrelerce yürümek zorunda olan kadınlar için Apple Watch ile Kilimanjaro’da koştu

Christy Turlington, hastaneye kilometrelerce yürümek zorunda olan kadınlar için Apple Watch ile Kilimanjaro’da koştu
 
Dünyaca ünlü Amerikalı model ve sporcu Christy Turlington, Apple'ın 24 Nisan tarihinde dünya çapında dağıtımına başlayacağı akıllı saati Watch ile dünyanın en büyük maratonuna hazırlanıyor. Her hafta yaşadığı gelişmeleri buradan ulaşılabilen blogunda paylaşan Christy Turlington, ilk hafta Tanzanya’da Kilimanjaro Yarım Maratonu’nu gerçekleştirdi.
Kar amacı gütmeyen Every Mother Counts organizasyonu, az gelişmiş bölgelerde annelerin hamilelik ve doğumunu güvenli gerçekleştirmesi için çalışıyor. Bölgede kadınlar doğum veya muayene için en yakın kliniğe 26 mil yürümek zorunda kalabiliyor. Bu kötü duruma destek olmak için Tanzanya’da Kilimanjaro Yarım Maratonu’nu tamamlayan Turlington, şimdi ise Virgin Money London maratonuna hazırlanıyor. Kilimanjaro’da 13.1 mili 2 saatte koşan Christy Turlington, bu sefer mesafeyi 26.2 mile çıkaracak ve diğerinde de olduğu gibi yine Apple Watch'dan büyük destek alacak.
Akıllı Saat ile önce beyaz sport kayışla çalışmaya başlayan Christy Turlington, moduna göre rengini değiştirdiğini söylüyor. Koşarken Apple Watch’una New York saatini de ekleyen Turlington, böylece çocukları uyumadan onlarla konuşabildiğini anlatıyor ve Apple Watch ile ayrıca koşmak için en serin saatleri görebildiğini de belirtiyor. Tanzanya’daki ilk gününde 3 mil koşması gerektiğini söyleyen Turlington, “Rotayı bilmiyordum. Saatim beni uyardı ve geri dönmem gerektiğini anladım. Koşu sırasında mesafeyi, hızı ve geçen süreyi bilmek harikaydı. New York’a geri döndüğümde saati tekrar kullanmak için sabırsızlıkla bekliyorum. Evde çok yoğunum ve programımı yönetmek için çok yardımcı bir araç olacak” diye sözlerini tamamlıyor.
Christy Turlington, hastaneye kilometrelerce yürümek zorunda olan kadınlar için Apple Watch ile Kilimanjaro’da koştu
 

Apple Watch kullanıcılarını daha az oturmaya ve her gün daha fazla egzersiz yapmaya teşvik ediyor. Aktivite uygulaması, yakılan kalorileri, tempolu aktiviteyi gün içinde ne sıklıkla ayağa kalkıldığını ölçen üç halkayla günlük etkinliğin basit görsel bir anlık görünümünü sunuyor. Apple Watch, Antrenman uygulamasıyla yürüme, koşma, bisiklete binme gibi en popüler aktiviteler için özel antrenmanlar sırasında ihtiyaç duyduğunuz ayrıntılı ölçümleri sağlıyor. iPhone'daki ivmeölçer, yerleşik nabız sensörü, GPS ve Wi-Fi ile Apple Watch gün boyunca yapılan aktiviteleri ve antrenmanların kapsamlı bir tablosunu veriyor. iPhone’a geçtiğimiz haftalarda yayınlanan iOS 8.2 ile gelen Aktivite uygulaması, aktivite ve antrenman verilerini Apple Watch’tan alıyor ve böylece geçmiş bilgiler daha da ayrıntılı olarak görüntülenebiliyor. Apple Watch bu geçmişi, kişiselleştirilmiş aktivite hedefleri, ödüllü fitness dönüm noktaları önermek ve kişiyi motive etmek için kullanıyor.

Instagram, MLB.com At Bat, Nike+ Running, OpenTable, Shazam, Twitter ve WeChat gibi birçok popüler uygulamaya şimdiden ev sahipliği yapmaya başlayan Apple Watch, bildiğiniz üzere 369$'den 17,000$'a kadar çıkan fiyat etiketleriyle birçok kullanıcının almak için uzun zamandır beklediği bir seçenek oluşturuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim