Anlık Bildirim

Çinli internet korsanları, ABD'nin önemli silah bilgilerine ulaştı

Askeri anlamda dünyanın en gelişmiş ve büyük ordusuna sahip olmasına rağmen Çinli internet korsanlarına yenik düşen Amerika Birleşik Devletleri, birçok önemli silah projesini elinden kaçırdı.

Washington Post’un haberine göre Çinli internet korsanları tarafından elde edilen gelişmiş silah planları arasında, PAC-3 Patriot füze sistemi, Terminal High Altitude Area Defense (Yüksek İrtifa Alan Savunma) sistemi, Deniz Kuvvetleri Aegis Balistik Füze sistemi, F-18 ve F-35 Joint Strike Fighter savaş uçaklarının gizli bilgileri, dikey kalkış yapabilen V-22 Osprey helikopter/uçak modeli planları, Black Hawk helikopter modeli ve yeni jenerasyon "Littoral Combat Ship" savaş gemisinin planları gibi oldukça önemli ve kilit görevler için kullanılan sistemler yer alıyor.
Saldırılara neden olarak Çin'in silah üretimi teknolojisini arttırmak ve ABD'yi askeri açıdan zayıflatmak istemesi gösteriliyor. Bu kadar güvenli verilerin nasıl ele geçirildiği ya da ABD tarafından bilinmeyen başka hangi önemli verilerin Çinli internet korsanlarının eline geçtiği de şimdilik tam olarak bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1369 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Diğer Bilim, ABD ve
3 etiket daha hacker İnternet korsan
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim