Anlık Bildirim

Cooler Master, CM Storm Trigger-Z mekanik oyuncu klavyesini tanıttı

CM Storm adı altında farklı ihtiyaçlara göre oyuncu ekipmanları geliştiren Cooler Master, mekanik yapıda hazırladığı Trigger-Z oyuncu klavyesini tanıttı.
Sundukları üst seviye tepki süresi ile özellikle profesyonel oyuncular tarafından tercih edilen mekanik klavye modelleri arasına eklenen CM Storm Trigger-Z, 7 farklı profile kadar 75 adet programlanabilir makro sunuyor ve bu ayarlamaları 128 KB dahili hafızasında depolayabiliyor, geniş bilek dayama bölümü ve arka aydınlatma sistemi ile her koşulda kullanışlı bir yapı ortaya koyabiliyor. Windows tuşunun hatalı basmalara karşı kapatılabildiği belirtilen Trigger-Z, bilgisayar sistemleri ile bağlantısını 14K altın USB üzerinden sağlıyor ve yüksek kaliteli Cherry MX Brown, Red ve Blue anahtarlar ile uzun süre rahatlıkla kullanılabiliyor. Aynı zamanda bünyesinde bir adet ses bağlantı yuvası içeren CM Storm Trigger-Z, 47.6 x 25.3 x 3.8 cm boyuta ve 1516 gram ağırlığa sahip. 
Cooler Master'ın yeni oyuncu klavyesi CM Storm Trigger-Z'nin satışa çıktığı belirtiliyor ancak fiyat konusunda resmi bir açıklama bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim