Yeni yıla girmemize az kala üreticiler geride bıraktığımız yılın satış ve kar bilgilerini paylaşmaya başladı. Görünüşe göre yaşanan stok sıkıntısı biz tüketicilerin belini bükerken üreticilerin karına kar katmış.
İlginizi Çekebilir

Paylaşılan rapora göre DRAM pazarında bu yıl sonuna kadar %65’lik devasa büyüme bekleniyor. Tabi gelirlerde de kaydadeğer büyüme kaydedilecek, 21.1 milyar dolarlık rakamdan söz ediliyor. Pazardaki büyümenin tüm çeyreklerde istikrarlı bir şekilde sürdüğü aktarılırken gelişmenin 1993 yılından bu yana %50’nin üzerindeki artışların 4.’sü olacağı da gelen diğer detaylar arasında.
Büyüme ortalaması %13
Kar kimin kasasında?
Son olarak üreticilerin üretim hacmini arttırmasıyla birlikte önümüzdeki yıl fiyatların normal seviyelere inmesi beklenirken uzmanlara göre 2018 yılı DRAM pazarında durgun geçecek. Zira şu ana kadar ani artışların ardından hep ani düşüşler gelmiş. Bakalım, 2011-2012 yılında da HDD fabrikalarını sel vurmuştu. Bu yıl da DRAM pazarı nasiplendi, önümüzdeki bileşeni merakla takip ediyor olacağız.
http://www.guru3d.com/news-story/dram-sales-revenue-up-by-65-percent-in-2017.html Yorum Yaz Paylaş Tweetle Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Şuan giriş seviyesi sistem toplamak istesek işlemciden de (Ryzen 3 1200) anakarttan da (basit 4ram slotlu b350m bir anakart) çok daha fazla parayı rame vermek zorundayız.
https://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-3000MHz-Desktop-Memory/dp/B0134EW7G8/ref=sr_1_3?s=pc&ie=UTF8&qid=1513782569&sr=1-3&keywords=ddr4%2Bram&th=1
https://www.incehesap.com/corsair-vengeance-lpx-cmk16gx4m2b3000c15r-fiyati-33362?ref=akakce&v=1.10