Anlık Bildirim

Dayanıklılık odaklı Samsung Galaxy Xcover 4 resmiyet kazandı

Samsung’un yıllardır piyasada olan ve dayanıklılık konusunda ilklerden birisi olan Galaxy Xcover serisi, bu yıl da tüketicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Samsung’un Galaxy A ve J gibi akıllı telefon serileri daha ön planda olsa da, onlardan daha eski olan bir seri istikrarlı bir şekilde pazardaki yerini korumaya devam ediyor. Galaxy Xcover serisi dördüncü nesle terfi etti.

Orta seviyede dayanıklılık

Piyasaya çıktığı 2011 tarihinde henüz amiral gemi modellerinde bile bulunmayan IP67 yani 1 metreye kadar su altında 30 dakika dayanabilme sertifikasını barındıran Galaxy Xcover, ayrıca darbelere ve şoklara karşı da dayanıklıydı. Giriş seviyesine yönelik bir profil çizen Galaxy Xcover, bütçesine önem veren tüketicilere hitap ediyordu.

Galaxy Xcover 4 önceki nesle göre önemli yükseltmeler içeriyor ancak bunun fiyata biraz yansıması olmuş. Artan fiyat nedeniyle de artık orta seviyede kendisini konumlandırmış.

IP68 sertifikası ile su altında 1.5 metreye kadar 30 dakika kalabilen telefon, MIL-STD 810G askeri sertifikası ile darbelere ve aşırı yüksek veya düşük sıcaklıklara karşı dayanıklılık sunuyor. Dayanıklılık odaklı olduğu için de kasa buna göre tasarlanmış ve oldukça da kalın.

5 inçlik ekrandaki çözünürlüğün 1280x720 piksele terfi ettiği modelde Android 7.0 işletim sistemi kullanılmış. 4 adet Cortex-A53 çekirdeği barındıran ve 14nm sürecinde üretilen Exynos 7570 yonga setinin güç verdiği modele 2GB LPDDR3 RAM eşlik ediyor.

Arka kısımdaki 13MP çözünürlüğündeki kamera zorlu ortam şartlarında bile en iyi ışığı alacak şekilde optimize edilmiş. Ön kısımda 5MP çözünürlüğünde bir kamera mevcut. Batarya ise 2800mAh kapasitesinde. Model 260 Avro seviyesinden Nisan ayında satışa sunulacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim