Anlık Bildirim

Dead Trigger 2'nin Nvidia Project Shield üzerindeki oynanış videosu yayınlandı

Android platformunun en başarılı oyunlarından biri olan Dead Trigger, ikinci oyunu ile daha fazla aksiyon ve daha yüksek grafik kalitesi ile sahneye çıkmaya hazırlanıyor. MadFinger Games tarafından yapılan açıklamaya göre ikinci çeyrekte lanse edilecek oyun için mobil teknoloji tutkunlarının en kötü ihtimalle 5 ay daha beklemesi gerekecek. Dead Trigger 2'yi önemli kılan detaylardan biri de sahip olduğu gelişimin yanı sıra Nvidia'nın yeni nesil Tegra 4 platformuna destek sunan ilk yapımlardan biri olarak lanse edilmiş olması.
Nvidia'nın 4+1 Cortex A15 çekirdek tasarımına ve 72 çekirdekli entegre grafik birimine sahip Tegra 4 platformunun nimetlerinden faydalanabilen Dead Trigger 2'nin, Tegra 4 tabanlı oyun konsolu Project Shield'daki oynanış videosu yayınlandı. Nvidia tarafından geliştirilen ve ikinci çeyrekte pazara sunulması beklenen 5-inç 720p ekrana sahip konsolda, oyunun mevcut video itibariyle son derece akıcı çalıştığını söyleyebiliriz. Nvidia'nın 2013'teki mobil işlemci silahı olacak Tegra 4, Dead Trigger 2 gibi iddialı yapımlara ek olarak WiFi üzerinden GeForce GTX ekran kartına sahip PC ile haberleşerek, PC'nin işlediği herhangi bir oyunu kendi ekranına taşıyarak kullanıcılara taşınabilir konsol üzerinden oyun kontrolü ve zevki de yaşatabilecek.
Çekilen video çok fazla ipucu vermese de Dead Trigger 2'nin grafik kalitesi konusunda gelişim sunacağı ifade ediliyor. İlk oyunun heyecan dolu atmosferine eklenen yenilikler sayesinde, birinci oyunun başarısının daha da ileri götürüleceği söyleniyor. Tabi geliştirme aşamasında Nvidia'nın ne derece katkı sağladığı henüz bilinmeyen Dead Trigger 2'nin, Tegra harici cihazlarda nasıl performans göstereceği de şimdiden merak konusu  zira Nvidia tepe yöneticisi Huang, Tegra 4 tanıtımında GeForce ekran kartlarını için geliştirilen The Way It's Meant to be Played stratejisineatıfta bulunmuştu yani yakın gelecekte Tegra 4'e optimize çok sayıda yeni oyunun Play Store'a giriş yapması teknoloji tutkunları için sürpriz olmayacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1557 kez okundu.
13 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim