Anlık Bildirim

Dell XPS 13 modeli Kaby Lake işlemciler ile güncellendi

Intel’in yeni nesil Kaby Lake işlemcileri piyasaya sürmesinin ardından üretici ortaklardan da birer ikişer ilk modeller gelmeye başladı. Dell, popüler XPS 13 modelini Kaby Lake ile güncelledi.

İlk kez CES 2015 fuarında görücüye çıkan ve en küçük 13 inçlik dizüstü bilgisayarı ünvanını elinde tutan Dell’in XPS 13 modeli, yeni nesil Kaby Lake işlemciler ile birlikte bir kez daha sahneye çıkıyor. Bu kez gün boyu devam eden kullanım süreleri var.

13.3 inçlik bir ekrana sahip olan Dell XPS 13, ince ekran çerçeveleri sayesinde 11 inçlik bir kasaya sığabiliyor. Böylece rakip modellerden yüzde 17 daha küçük bir yapı sergiliyor. Cihazda Full HD veya QHD+ dokunmatik ekran seçeneği yer alıyor.

Bu kadar kompakt bir kassa içerisine Kaby Lake tabanlı Intel Core i5 veya i7 işlemci ile birlikte 60WHr batarya sığdıran Dell, bu sayede Full HD çözünürlükte 22 saate kadar kullanım süresi sunabiliyor. QHD+ çözünürlükte ise 13 saat kullanılabiliyor.

Alüminyumdan imal edilen kasa karbon fiber ile desteklenirken Gorilla Glass ile de ekran korunuyor. 15mm kalınlık değeri olan model 1.22Kg’dan başlayan ağırlığa sahip. 8GB RAM ve 256GB SSD barındıran Dell XPS 13, Killer 1535 WiFi AC yongası ile akıcı ve hızlı kablosuz bağlantı sunuyor.

Windows 10 işletim sistemi yanında geliştiricilere yönelik olarak hazırlanmış Ubuntu 16.04 LTS işletim sistemli bir geliştirici sürümü de yer alıyor. Standart versiyon için 799$ başlangıç fiyatı belirlenirken geliştirici sürümü ise 949$ seviyesinden başlıyor. 4 Ekim tarihinde model piyasaya çıkmış olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim