Thedrop.club aldı geliştirici tarafından iOS 9.2 ve üzeri iPhone modelleri için hazırlanan uygulamalardan Jukebox, Apple App Store üzerindeki yerini aldı.
Siyah renk üzerine kurulmuş oldukça sade bir arayüzü kullanan Jukebox, temel olarak dünyanın en popüler bulut depolama servislerinden Dropbox odağında çalışma gösteriyor. Dropbox içerisinde depolandığınız müzik dosyalarına odaklanan uygulama, bu dosyaları çevrimdışı şekilde dinlemek adına kayıt altına alıyor ve kendi içerisinde oynatabiliyor.
Bünyesinde herhangi bir reklam yer almayan ve sonsuza kadar ücretsiz olacağı söylenen Jukebox, Dropbox'dan indirilen şarkıları "parça adı, çalma listesi, sanatçı ve albüm" gibi kalemlere göre sınıflandırabiliyor ve kendi içerisinde hızlı şekilde arama gerçekleştirebiliyor.
Faydalı Jukebox uygulamasına direkt olarak aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


@ccguven sizden âlâ istilacı yok...
hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.