Anlık Bildirim

'EPOCH.' Appstore'da sadece bir günlüğüne ücretsiz olarak yayında


 Uppercut Games tarafından geliştirilen aksiyon-combat türündeki oyunu EPOCH. sadece bir günlüğüne Appstore’da ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

EPOCH’ta bir robot olarak diğer robotlarla savaşıyor ve insan prensesi kurtarmaya çalışıyoruz. Çeşitli bölümlerden oluşan oyunda siper alıp, sağa sola kaçarak ve düşmanlarımızı vurarak bölümleri geçmeye çalışıyoruz. Birçok silah ve ekipmanın yer aldığı EPOCH’ta oyun içi satışlara da yer veriliyor. Unreal Engine ile geliştirilen oyun kaliteli grafikleriyle dikkat çekerken, etkileyici ses efektleri ile de EPOCH’un yıkık dökük savaş ortamını başarılı bir şekilde yansıtıyor. 'EPOCH' sezgisel kontrolleriyle aksiyon dolu savaş sahnelerinde herhangi bir kesinti yaratmıyor.

İki eski 2K Marin çalışanı tarafından kurulan Uppercut Games’in kaliteli grafikleri, başarılı sesleri ve basit kontrolleriyle aksiyonu kesintisiz yaşatan oyunu EPOCH’a sadece bir günlüğüne ücretsiz olarak Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.


Dipnot: Oyunun sadece bir günlüğüne ücretsiz olacağı bilgisi EPOCH.'un Appstore üzerindeki geliştirici notları kısmından yer almıştır, bu sürenin uzaması geliştiricinin inisiyatifindedir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim