Anlık Bildirim

EVGA'dan sanal gerçeklik için GTX 980 Ti VR Edition serisi

Sanal gerçeklik konsepti, yakın zamanda hepimizin odalarına misafir olmayı amaçlıyor. Ekran kartı üreticileri ise, bu yeni trendden en iyi şekilde faydalanmanın yollarını arıyor.
Sanal gerçeklik konseptinin giderek daha fazla önem kazanması, üreticilerin de bu alana yatırımları artırmasına neden oluyor. Artık pek çok ürün için sanal gerçeklik uyumu aranır oldu. Özellikle ekran kartlarında böyle bir desteğin olması önemli. EVGA, sanal gerçeklik için GeForce GTX 980 Ti VR Edition ekran kartı serisini duyurdu.

EVGA'nın farklı versiyonlar altında toplamda 10 adet GeForce GTX 980 Ti versiyonu yer alıyordu. VR serisi ile birlikte sayı on ikiye yükseldi. Sanal gerçeklik gözlüklerine uygun olarak tasarlanması nedeniyle, VR serisi biraz daha öne çıkacak gibi gözüküyor. Uygunluk ise donanımda değil ek aparatında. 


GeForce GTX 980 Ti VR Edition serisi, referans kart ile tamamen aynı özelliklere sahip. 1000MHz taban frekansı, 1076MHz artırılmış frekans, 176GT/s doku doldurma hızı, 6GB GDDR5 bellek, 7010MHz bellek hızı, 336.5GB/s bellek bant genişliği özellikleri bulunan seri, bazı farklılıklara sahip. 

Seride 5.25 inçlik yuvaya girebilen bir kutu yer alıyor. Kutunun ön paneli üzerinde ise HDMI ve 2 adet USB 3.0 girişi bulunuyor. Ekran kartı bu kutuya girdikten sonra yuvaya yerleştiriliyor ve böylece sanal gerçeklik kasklarının takılabileceği bir pozisyona geliyor. Serinin tek farkı bu. Bunun haricinde kart zaten sanal gerçeklik içeriklerini akıcı bir şekilde işleyecek performansa sahip. GeForce GTX 980 Ti VR Edition serisinde iki ekran kartı yer alıyor. Bir tanesi referans Nvidia soğutucusu ile gelirken, diğerinde ACX 2.0+ soğutucusu yer alıyor. Seri 699$ fiyat etiketine sahip ve satışa sunulmuş durumda. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim