Anlık Bildirim

Egzersiz odalı ve oyun konsollu yenilikçi tren: Ideenzug [Galeri]

Almanya Devlet Demiryolu (DB), modern özelliklere sahip Ideenzug tren konseptini tanıttı. Bu trende gürültü engelleyicili koltuk, dijital masa ve oyun konsolu gibi konfor odaklı çözümler yer alıyor.
Sürücüsüz araçların yaygınlaşması, uzun menzilli toplu taşımanın sonu olabilir. Durumun farkında olan Almanya Devlet Demiryolu (DB), trenlerdeki konforu üst seviyeye çıkarmak için girişimlerde bulunuyor. Bu kapsamda Alman Demiryolları (DB)’nın fikirler treni olarak adlandırdığı Ideenzug konsepti tanıtıldı.
Ideenzug projesindeki trenlerde gürültü engelleyicili koltuklar, dijital masalar ve farklı kullanımlar için özel odalar bulunuyor.

Egzersiz Odası

Egzersiz odasında fiziksel aktiviteler gerçekleştirebilir, bisiklet sürebilir ve dijital fitness antrenörü eşliğinde sabah sporu yapılabiliyor.

Eğlence ve Oyun Odası

Eğlence odasında da küçük büyük herkesi içine çekecek oyunlara yer veriliyor. Bu odada oyun konsolları, masa oyunları ve televizyonlar yer alıyor.

Alman Demiryolları (DB), 2019 yılında açılacak olan ve Münih ile Simbach am Inn arasında hizmet verecek A94 otoyolu ile rekabet edebilmek için tren yolculuğunun modernize edilmesi için çalışıyor.

Ideenzug projesinin ne zaman hayata geçirileceği belli değil. Aşağıdaki galeriden Ideenzug’un etkileyici görsellerine ulaşabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim