Anlık Bildirim

Elektronik sigara şirketi Juul, çocuk içicileri engellemek için ürünlerine Bluetooth teknolojisini entegre edecek

Dünyanın en büyük elektronik sigara şirketlerinden Juul, ürünlerine Bluetooth teknolojisini entegre ederek genç ve çocukların elektronik sigara içmesinin önüne geçeceğini açıkladı.
ABD merkezli elektronik sigara şirketi Juul, çocuk ve gençlerin elektronik sigara kullanmasını engellemek için hareket geçti. Pazar payının %71'ini elinde bulunduran şirket yeni ürünlerine Bluetooth teknolojisini entegre ederek coğrafi konumlar oluşturmak istiyor.

Elektronik sigara kullanıcıları takip edilecek

Juul İcra Kurulu Başkanı Ashley Gould, ürünlerinin reşit olmayan kişiler tarafından kullanılması yönünde ekibinin başarısız olduğunu itiraf ederken bir de müjde verdi. Gould: "Çocukların ürünlerimizi kullandıklarını kabul ediyoruz ve bunu durdurmaya kararlıyız." şeklinde bir açıklama yaparak bu konuyu ciddiye aldıklarının altını çizdi.
Juul, en geç Ekim ayına kadar üretilen elektronik sigaralara Bluetooth teknolojisini entegre ederek bu sayede coğrafi konumlar oluşturabilecek. Örneğin şirketin ürünlerini kullanan bir kişi okul veya kampüs gibi bir yerde görünüyorsa şirket kullanıcının yaşını doğrulayacak ve eğer yaşı tutmuyorsa elektronik sigara kullanmasının önüne geçilecek. Bu konuya 30 milyon dolar yatırım yapan şirket, sistemi ilk olarak İsrail ve Batı Avrupa'da hayata geçirecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim