Anlık Bildirim

Endless Road ile hiç bitmeyen yollar iOS platformunda

David Linan Reyes'in geliştirdiği ve Chillingo'nun dağıtımını üstlendiği Endless Road geçtiğimiz günlerde 1.79 TL'lik fiyat etiketi ile mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Sonsuz koşu türüne farklı bir yorum katan Endless Road, özgün dünyası ile dikkat çekiyor. Otomobil ile diğer araçları ve engelleri aşarak, en uzun mesafeyi yapmaya çalıştığımız oyunda tek renk tonların hakim olduğu bir dünya sunuyor. Bir grafik harikası olmayan yapım, özgün çizimleri ile farklı bir görsel deneyim yaşatmayı başarıyor. 

İzometrik kamera açısına sahip olan oyun, şeritler arasında sağa veya sola geçiş yaparak ilerlediğimiz oldukça basit bir kontrol yapısı sunuyor. Oyunun genel yapısına olumlu yönde katkıda bulunan sesler de etkileyici bir deneyim yaşatıyor. Sonsuz koşu oyunlarından alışılagelen içerikleri sunmakta da geri kalmayan oyunda kazanılan paralara karşılık olarak; farklı renkteki dünyalar, araçlar ve bonus içerikler satın alınabiliyor. Ayrıca, oyunda paralı satışlara yer verilirken, Game Center lider tablosu ve Facebook entegrasyonu da bulunuyor.

Klasik sonsuz koşu oyunlarından sıkılmış ve farklı bir oyun deneyimi yaşamak istiyorsanız, 1.79 TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunulan Endless Road'a Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim