Anlık Bildirim

Esnek ekranlı bir Samsung tabletine ait görsel çalışmalar ortaya çıktı

Esnek ekranlı bir Samsung tabletine ait görsel çalışmalar ortaya çıktı

Esnek ekran teknolojisi konusunda önemli çalışmalar yapan ve en çok konuşulan firma haline gelen Samsung, bununla birlikte teknolojisini ticari hayata bir türlü yansıtamadı ve bu anlamda hemşehrisi LG'nin gerisinde kaldı. 

Elinde pek çok prototip olduğu bilinen Samsung'un bir görsel çalışması geçen hafta internete sızdırıldı. Samsung'un Android işletim sistemli bu tableti arka kısmında entegre bir kaide yardımıyla dik pozisyonda tutabiliyor ve bükülebilir alt kısmını sanal klavye olarak kullanabiliyorsunuz. Fiziksel klavye ihtiyacını ortadan kaldıran tasarım ile tablet bir dizüstü cihazına da dönüşebiliyor.

Görselin ne kadar gerçeği yansıttığı ise bir süre önce Samsung'un benzer bir tasarım için yaptığı patent başvurusundan anlaşılıyor. Prototip halinde olduğu sanılan cihazın ne zaman piyasaya çıkacağı ise şimdilik belirsiz.

Modelde 10.1 inçlik Full HD esnek AMOLED ekran, 2GB RAM, 32GB kapasite, 64GB'a kadar microSD desteği, Exynos 5 Octa işlemci, 3MP çözünürlükte ön kamera ve 8000mAh batarya şeklinde özelliklerin olduğu belirtiliyor. Cihaz bahse konu özellikler dikkate alındığında bu yıla aitmiş gibi duruyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1245 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim