Anlık Bildirim

Facebook Messenger'ın Mac uygulaması ortaya çıktı

Facebook'un uzun süre önce kendinden ayırarak ayrı bir servis haline getirdiği popüler anlık mesajlaşma servisi Messenger, ortaya çıkan bir görsele göre Mac tarafına da geliyor.
Facebook'un geçtiğimiz günlerde aylık aktif kullanıcı sayısı 800 milyonu geçen anlık mesajlaşma uygulaması Messenger, ortaya çıkan bir fotoğrafa göre yakın zamanda Mac platformuna da giriş yapabilir.
Mac bilgisayarlar için şimdiye kadar kullanıma sunulmuş resmi bir uygulaması bulunmayan Facebook Messenger, TechCrunch tarafından yayınlanan fotoğraf kadarıyla Mac platformu için geliştiriliyor. Fotoğraf içerisinde Facebook çalışanı tarafından kullanıldığı belirtilen Mac için Messenger, kişilerin Messenger arkadaşları ile tarayıcı yerine uygulama üzerinden daha hızlı iletişim kurmasına imkan tanıyabilir ve sistemlerin bildirim merkezini aktif olarak etkili şekilde kullanılabilir.
Arayüzü tarayıcı üzerinden erişilen sürüm ile aynı gözüken Mac için Messenger, konu hakkında yorum yapmaktan kaçınan Facebook tarafından yakın zamanda kullanıma sunulabilir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim