Anlık Bildirim

Facebook beğenmeme butonu yaygınlaşıyor

Facebook'un Şubat ayı içerisinde testlerine başladığı beğenmeme butonu nihayet dağıtılmaya başlandı. Beğenmeme butonu yalnızca, paylaşımların altına yapılan yorumlarda kullanılabilecek.
Şimdiye kadar ABD ve Yeni Zelanda'daki bazı kullanıcılara sunulan beğenmeme butonu yaygınlaşmaya başladı. Facebook, beğenmeme butonunu beklenenin aksine paylaşımda değil, yapılan paylaşımların altındaki  yorumlarda aktif oluyor. Paylaşımlar altına yapılan kötü niyetli yorumlar ve iyi niyetli yorumlar bu sayede kullanıcılar tarafından ayırt edilmiş olacak.
Beğenmeme butonunun işleyişi biraz farklı gibi görünse de aslında Reddit'de hali hazırda kullanılan bir özellik. Buton şu şekilde işliyor. Yorumun yanında halen kullanılan beğen butonu ve yukarı - aşağı ok işaretleri oluşacak. Bu ok işaretlerini kullanıcıların oylaması sonucu yorum yararlı veya yararlı değil şeklinde ayırt edilmiş olacak. Bunu bir nevi puanlama gibi de düşünebilirsiniz. Sistem şuan için Avusturalya'da açılmış olsa da yakın zamanda global olarak yayınlanacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim