Anlık Bildirim

Fantastical 2'nin iPhone sürümü güncellendi

Fantastical 2'nin iPhone sürümü güncellendi
 
iPad ve OSX uyumlu versiyonları da bulunan gelişmiş takvim uygulaması Fantastical 2, iPhone tarafında 2.4 sürümüne güncellendi.

2015 App Tasarım Ödülü'nü almayı hak kazanan Fantastical 2, kullanışlı ara yüzüyle etkinlik yanında yapılacak listeleri oluşturulmasına imkan veriyor, belirlenen içeriklere göre bildirim ya da sesli alarm kurabiliyor ve farklı görüntüleme şekilleriyle oldukça kullanışlı özellikler ortaya koyabiliyor. Aynı zamanda arka planda otomatik olarak yenileme yapabilen Fantastical 2, cihazların kendi takvimi ile iCloud, Google Calendar ve Exchange gibi diğer servislerle de entegrasyon kurabiliyor.
Fantastical 2 yayınlanan son sürümüyle ise ilk olarak yeni etkinlik ya da hatırlatma ekleme sırasında yazılanları taslak halinde kayıt altına alabiliyor. Bu sayede herhangi bir şekilde içeriklerin silinmesi durumunu önleyen uygulama, ayrıca Japonca için tam destek kazanıyor, erişebilirlik geliştirmeleri alıyor, Apple Watch uygulamasıyla iletişimi geliştiriliyor ve bilinen bütün hatalardan kurtularak eskiye oranla çok daha performansı çalışma gösteriyor.

12,99 TL fiyat etiketiyle elde edilebilen Fantastical uygulamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim