Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "17 Ağustos 2015"

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '17 Ağustos 2015'
 
Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   
Olympus
Olympus E-M10 Mark 2 için yeni görseller geldi
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '17 Ağustos 2015'
 
Olympus'un E-M10 yerine geliştirdiği aynasız sistem fotoğraf makinesi E-M10 Mark 2 için yeni görseller yayınlandı. Tasarımsal olarak ufak farklar haricinde yerine geleceği modele oldukça benzeyen fotoğraf makinesi, siyah ve gümüş olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle satışa çıkacak ve şimdiye kadar öğrendiğimiz kadarıyla teknik olarak 16MP sensör, 390 gram ağırlık, biraz daha ufak gövde ve BLS-50 batarya gibi detaylar taşıyacak. Makinenin resmi duyurusu ise Ağustos'un son haftasında yapılacak.
Sony
Sigma'nın 24mm f/1.4 DG HSM Art lens modeli, Sony için de listelendi
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '17 Ağustos 2015'
 
Sigma'nın ilk duyurusunda sadece Canon, Nikon ve Sigma bayonetler için duyurduğu lens modeli 24mm f/1.4 DG HSM Art, Amerika merkezli fotoğraf sitesi B&H üzerinde Sony A bayonet için de listelendi. 850$ fiyat etiketiyle yakın zaman içerisinde geleceği belirtilen lens, hem odak uzaklığı hem de diyafram değeriyle hem manzara hem de portre için güzel bir alternatif oluşturuyor.
Sigma
Sigma'nın dördüncü MFT lensi 2015 sonunda geliyor
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '17 Ağustos 2015'
 
Sektörün önemli lens üreticilerinden Sigma, 4/3Rumors'da yer alan habere göre dördüncü MFT (Micro Four Thirds) sistem lensini 2015 sonunda kullancıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. MFT sistem için şuan 19mm F/2.8, 30mm F/2.8 ve 60mm F/2.8 lensleri bulunan firma, söylendiği kadarıyla seriye Sigma DP0 Quattro üzerinde de kullandığı 14mm f/4.0 lensi dahil edecek. Lens özel bir modifiye ile bağımsız olarak kullanıcıların beğenisine sunulacak.
Günün tartışma konusu:  Son yıllarda fotoğraf sektöründeki firmaların uyguladığı "Mark 2, Mark 3, Mark 4" gibi model yükseltmeleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bu fotoğraf makinleri ana model üzerine beklenen değişiklikleri getirebiliyor mu ? Her yeni yükseltmeyi satın almak istiyor musunuz ? Yorumlarınızı aşağıda görmek isteriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim