Anlık Bildirim
 
Bilindiği üzere Nvidia’nın beklentisinin boşa çıkması üzerine firmanın Pascal mimarili kartlarında stok fazlası yaşanıyor. GPU devinin stok fazlasını ertimek amaçlı stratejiler üzerinde olduğunu ise yurt dışında başlattığı SSD hediyesi kampanyalarından anlamıştık.

Gelen haberlere göre Nvidia Pascal modellerindeki kampanyayı ülkemizde de başlattı. Her ne kadar Avrupa bölgesindeki kadar fazla seçenek olmasa da yakın zamanda PC toplamak isteyen kullanıcıların işine yarayabilir. MSI’ın GTX 1050 Ti modelinin yanında 120 GB SSD hediye edilmekte.

Kingston A400 120 GB hediye

SSD olaraksa Kingston’un A400 serisinden 120 GB’lık bir model sunuluyor. 2 kanal kontrolcünün eşliğinde yer alan TLC tip NAND Flash belleklere ev sahipliği yapan katı hal sürücüsü açıkçası pek tatminkar özelliklere sahip değil ancak SSD SSD'dir. Oyunlarda eğer hali hazırda HDD kullanıyorsanız size çağ atlatacağından şüphe yok.
Okuma hızı sitede yer alan bilgilere göre 500 MB/s'e ulaşırken yazma hızı tarafında ise 320 MB/s görülebiliyor. Her ne kadar Kingston'un kendi sitesinde IOPS verilerine ulaşamasak da harici sitelerdeki incelemelerde değerler 4KB sırasız okumada 81 000 sularında dolaşırken yazma cephesinde 25 000 civarı veriler elde edilmiş.
BTW değeri olaraksa 40 TB'lık ömür biçildiğini belirtelim Son olarak ikisinin 1273 liradan satıldığı kampanyanın stoklarla sınırlı olduğunu belirtelim. Tabi stok bir hayli geniş de olabilir. İlgili indirime buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7134 kez okundu.
34 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim