Anlık Bildirim

Galaxy F görseli internete sızdırıldı

Galaxy F görseli internete sızdırıldı

Samsung'un uzun süredir LG G3 rakibi yeni bir amiral gemi modeli satışa sunacağı teknoloji gündemini meşgul ediyor ve sık sık bazı bilgiler internete sızıyor. Bu kez cihazın görseli internete sızdırıldı.

Güvenilir kaynaklar arasında gösterilen Evleaks imzalı yeni sızıntı, Samsung Galaxy F adındaki cihazın tanıtım afişinden alınmış bir görseli yansıtıyor. Samsung'un premium sınıftaki cihazının Galaxy S5 Prime adını alacağı iddia edilse de firma böyle bir isimde cihazlarının olmadığını açıklamıştı. Bu bakımdan Galaxy F ismi akla daha yatkın geliyor. 

Galaxy F modelinin Galaxy S5'ten farkı ise tasarım ve donanım anlamında ortaya çıkıyor. İddialara göre 5.1 inçlik Super AMOLED ekranda 2K çözünürlük sunacak olan Galaxy F modelinde Snapdragon'un en yeni yongaseti 805 yer alacak. 16MP çözünürlükteki kameranın OIS desteğine sahip olduğu cihazda RAM seviyesi de 3GB olacak. 

Tasarım olarak ise Samsung'un en çok eleştirilen yanı olan plastik alaşımlı kasa yerine fırçalanmış alüminyum alaşımlı bir kasanın tercih edildiği görülüyor. Cihazın kamera ve sensör yerleşimi ise bozulmamış.

Galaxy F modelinin ne zaman piyasaya çıkacağına dair herhangi bir bilgi yok. Ancak ilk etapta Güney Kore'de satışa sunulacağı tahmin ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
839 kez okundu.
38 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim