Anlık Bildirim

Galaxy, GeForce GTX 770 HOF ekran kartı modelini tanıttı

Galaxy, GeForce GTX 770 HOF ekran kartı modelini tanıttı
Galaxy özel tasarımlı ekran kartı modellerini duyurmaya devam ediyor. GeForce GTX 780 HOF modelinden sonra bu defa da GeForce GTX 770 HOF modeli ile karşımıza çıkan Çin merkezli firma, yeni modelleriyle yüksek performans ve hız aşırtma yeteneklerini bir arada sunuyor. Abisi diyebileceğimiz GeForce GTX 780 tabanlı HOF modeli ile büyük oranda benzer çizgilere sahip olan ekran kartı, beyaz renkli PCB üzerinde yüksek kaliteli bileşenlere sahip.
Üç fanlı özel soğutucu tasarımı ile Nvidia'nın referans GeForce GTX 770 modeline kıyasla çok daha etkin bir soğutma performansı sunan kart, aynı zamanada 8+2 fazlı güç tasarımı, POSCAP ve MLCC kapasitörler gibi endüstriyel seviyedeki yüksek kaliteli bileşenler ile hız aşırtma başarımı açısından iddialı bir profil çiziyor.  Grafik işlem birimi standart olarak 1202MHz'de çalışan ve GPU Boost özelliği ile 1254MHz'e kadar çıkan kartın bellekleri ise 7010MHz'de görev yapıyor. Bu arada merak edenler için kartın 2GB GDDR5 bellekle geldiğini de not düşelim. 
Overclock yani hız aşırtma tutkunlarının daha yüksek saat hızlarına ulaşabilmesi adına, kullanılan GPU'ların özel seçim olduğu GeForce GTX 770 HOF, uyumlu anakart modelleri üzerinde SLI teknolojisi ile çoklu ekran kartı kurulumlarına da olanak tanıyor. Görüntü aktarımı için HDMI ve DisplayPort konnektörlerine yer verilen ekran kartını, bu bağlantılara sahip olmayan bir monitör kullanmak isteyenler içinse kutu içeriğinden adaptör de çıkıyor. Çin pazarı dışına çıkıp çıkmayacağı bilinmeyen kartın fiyatı da şu an için belirsiz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim