Anlık Bildirim

Galaxy Mega serisine ait olduğu düşünülen bir cihaz benchmark skorlarında göründü

Galaxy Mega serisine ait olduğu düşünülen bir cihaz benchmark skorlarında göründü

Samsung'un geçen yıl Phablet segmentine orta seviye yorumu olan Galaxy Mega serisinin bu yıl nasıl bir srateji izleyeceği bilinmezken, bazı benchmark skorları bize ipuçları veriyor.

Kısa süre önce GFXBench benchmark veritabanında rastlanan yeni bir Samsung modeli, boyutları ile Mega serisinin yeni üyesi olmaya aday durumda. SM-G7508 model numaralı cihazda 5.9 inçlik 720p çözünürlükte bir ekran yer alıyor ve Snapdragon 410 yongasetinden gücünü alıyor.

Snapdragon 410 yongaseti 64-bit destekli ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeğini 1.2GHz saat hızında çalıştırıyor. Beraberinde ise Adreno 306 grafik birimini getiriyor. Bu haliyle cihazın Android L güncellemesine hazır olduğunu söyleyebiliriz. Android L'nin 64-bit optimizasyonları sayesinde cihazın her ne kadar orta seviye de olsa akıcı bir sistem deneyimi sunabileceği düşünülüyor. 

Bunun haricinde cihazda 2GB RAM, 8GB hafıza, 12MP çözünürlükte arka kamera, 4.7MP çözünürlükte ön kamera, her iki kamerada Full HD video kayıt imkanı şeklinde diğer özellikler mevcut. Cihazın işletim sistemi ise Android 4.4.3.

Daha önce de Snapdragon 410 yongaseti taşıyan 4.8 inçlik bir Samsung cihazına benchmark veritabanında rastlanmıştı. Bu cihazın da işletim sistemi KitKat idi. Ayrıca Çin'de tanıtılan Snapdragon 410 yongasetli Lenovo A805e Phablet modelinde de KitKat sürümü mevcut. Bu durumda Qualcomm'un bu yongaseti için 64-bit destekli bir KitKat sürümü geliştirmiş olabileceği akla geliyor. Samsung'un bu cihazının ne zaman piyasaya çıkacağına dair bir bilgi yok.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
713 kez okundu.
25 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim