Anlık Bildirim

Galaxy Note 9 dayanıklılık testinde

Galaxy Note 9, akıllı telefonların dayanıklılığını çeşitli testlerle sınayan JerryRigEverything isimli YouTube kanalının test masasına konuk oldu. Bakalım Galaxy Note 9 ne kadar sağlam?
Akıllı telefonların dayanıklılığını çeşitli testlerle sınayan JerryRigEverything isimli YouTube kanalının yeni konuğu Galaxy Note 9 oldu. Çizilme, bükülme ve ısı testlerine tabi tutulan Galaxy Note 9, Zack Nelson'a göre şaşırtıcı derecede sağlam.

Galaxy Note 9 ne kadar sağlam?

Dayanıklılık testine geçmeden önce Galaxy Note 9'un fiziksel özelliklerini hatırlayacak olursak; ön ve arka yüzeyi Corning Gorilla Glass 5 ile korunan Galaxy Note 9, hafif ve dayanıklı magnezyum alüminyum alaşımı olan Metal 12 ile güçlendirilmiş çerçevelerle geliyor. 
Başlangıçta Galaxy Note 9'un ekranını çizilmelere karşı test eden YouTube kanalı, uçları çeşitli kalınlık ve sivrilikte olan sert cisimlerle Galaxy Note 9'un ekranını sınıyor. Ekranı altıncı seviyeye kadar mukavemet gösteren Galaxy Note 9, altıncı seviye çizik testine geçilmesiyle birlikte ciddi miktarda çiziğe maruz kalıyor.
Ardından bıçak ile kaldığı yerden testlere devam eden Zack Nelson, bu seferde Galaxy Note 9'un çerçeve, ahize, parmak izi ve kamera sensörlerini çizilmeye karşı sınıyor. Bu noktada ekranda herhangi bir çizik oluşmazken, ön ve arka tarafta yer alan kamera sensörleri de bu testi tek bir çizik almadan geçiyor. Lakin aynı şeyi ahize ve parmak izi sensörü için söyleyemeyiz, zira ahize üzerindeki boya; tek bir hamle ile soyulurken, parmak izi okuyucusu da çok basit bir şekilde çiziliyor. 
Çerçeveleri de aynı şekilde çok rahat bir şekilde çizilen Galaxy Note 9'un Bixby, güç ve ses açma/kısma butonları ise bıçak yardımıyla yerinden sökülüyor.
Bükülme ve ısı testinden başarıyla geçen Galaxy Note 9'un en zayıf halkası ise S Pen oluyor. Öyle ki plastik bir kasaya sahip olan S Pen, çok rahat bir şekilde kırılıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim