Anlık Bildirim

Galaxy S4 Zoom ile ilgili bazı donanım özellikleri ortaya çıktı

Galaxy S4 Zoom ile ilgili bazı donanım özellikleri ortaya çıktı
Samsung'un gelecek ay itibariyle 16.1MP çözünürlükte sensöre sahip Galaxy S4 Zoom adında bir akıllı telefon pazara sunacağı artık herkesin kabul ettiği bir ihtimal. Sertifikasyon bilgileri de internette paylaşılan modelin bu kez kullanıcı takip profili UAProf bilgileri internete sızdırıldı.

Galaxy S4 adını taşısa da model donanım özellikleri açısından Galaxy S4 mini ile benzeşiyor. 4.3 inçlik 540x960 piksel çözünürlükte ekran, 1.6GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, 10x optik zoom özellikli 16.1MP çözünürlükte kamera şeklinde bilinen özellikleri mevcut.

UAProf bilgilerinde ise ARM11 tabanlı bir işlemci kullanıldığı görülüyor. Bu açından PureView 808 veya Galaxy Ace, Pocket gibi modellerde kullanılan düşük bir işlemciye yer verilmesi ihtimali ortaya çıkıyor.

Sony i1, Nokia 41MP Lumia gibi kamera ağırlıklı modellerin pazara çıkacağına dair iddialar ağırlık kazanmaya başlarken, Samsung da kendi kamera telefonu ile rakiplerine karşı pazar payı arayacak. Modelin haftaya tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1370 kez okundu.
19 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim