Anlık Bildirim

Galaxy S5 Google Play Edition yakında satışa çıkabilir


Galaxy S5 Google Play Edition yakında satışa çıkabilir

Google'ın üretici ortaklarının üst seviye mobil cihazlarını özelleştirilmiş kullanıcı arayüzü yerine stok Android arayüzü ile yeniden satışa sunduğu ve muhtemelen Nexus programının yerini alacağı düşünülen Google Play Edition modelleri arasında yeni bir üye daha katılabilir.

Google'ın cihaz satışı yaptığı Play sayfasında ortaya çıkan bir temsili görsel Galaxy S5 Google Play Edition sürümünün yakında piyasaya sürülebileceğini gösteriyor. Samsung'un yeni amiral gemi modeli stok Android arayüzü ile satış sayfasında boy gösterirken, henüz satın alma seçeneği sunulmuş değil. 

Ancak sayfada cihazın adı olarak Galaxy S4 kullanılmış ve görselde ekran üzeri butonlar yer alıyor. Bu bakımdan henüz satışa başlanmadığı için ilanda bir yanlışlık olduğu ve resmi lansman ile birlikte bu hatanın da giderileceği düşünülüyor. 

Google sadece Nexus programı içerisinde yer alan mobil cihazlara Android güncellemelerini en hızlı şekilde sunarken, Play Edition programı sonrasında bu modeller de hızlı bir şekilde güncelleme almaya başlamıştı. Ancak Play Edition cihazları fiyat bakımından orijinallerinden farklı değil.

Galaxy S5 Play Edition modeli de Android 4.4 Kitkat stok işletim sistemi ile piyasaya sürülecek ve sonraki güncellemeleri en hızlı şekilde alacak. Şimdilik modelin ne zaman satışa sunulacağı bilinmiyor.  
 
Galaxy S5 Google Play Edition yakında satışa çıkabilir
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
615 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s5, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim