Anlık Bildirim

Galaxy su soğutmalı GeForce GTX 680 modelini hazırlıyor

Yüksek performans segmenti için tek slot tasarımlı ekran kartları üzerinde çalışan Galaxy, hız aşırtma tutkunları için su soğutmalı GeForce GTX 680 modelini hazırladığı açıkladı. Hakkında çok fazla bilgi olmayan ekran kartına ait ilk görüntü Çin kaynaklı donanım sitelerinde yayınlanırken, çalışma frekansları başta olmak üzere diğer detaylar ise şimdilik bilinmiyor.
28nm üretim teknolojisiyle hazırlanan Kepler tabanlı GK104 grafik yongasınınhız aşırtma konusundaki güçlü karakteristiğini dikkate alan Galaxy, yüksek kaliteli komponentlere yer verdiği ekran kartı ile EVGA ve Inno3D sonrasında su soğutmalı GeForce GTX 680 sunan üçüncü firma olacak gibi görünüyor. Referans tasarımlı karta göre daha serin ve sessiz çalışacak olan yeni modelin hız aşırtma konusunda nasıl bir profil çizeceği ise merak konusu.
Geçtiğimiz günlerde ünlü hız aşırtamcı KIngpIn'in, EVGA'nın GeForce GTX 680 Signature modelini hava soğutma ile 1.4GHz'in üzerine çıkartmasından sonra su soğutmalı modellere olan ilgi daha da artmış durumda. 256-bit bellek veri yolu desteğine, 1536 paralel işlem birimine ve 2GB/4GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip olmas beklenen Galaxy'nin su soğutmalı GeForce GTX 680 modelinin ne zaman piyasaya sürüleceği ise açıklanmadı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim