Anlık Bildirim

GeForce GTX 660, AMD Radeon HD 7950'den hızlı olabilir

Nvidia'nın merakla beklenen yeni ekran kartı GeForce GTX 660 için bazı yeni detaylar ortaya çıktı. Orjinal plan çerçevesinde ay sona ermeden lanse edileceği düşünülen GeForce GTX 660 görünüşe bakılırsa daha ileri bir tarihe ertelenmiş durumda. Çıkış tarihi tam olarak bilinmeyen ancak Temmuz ayı içerisinde raflardaki yerini alacağı tahmin edilen ekran kartı, GeForce GTX 670 ile benzer şekilde kompakt boyutlu baskılı devre kartı kullanacak.
Çin kaynaklı bazı yeni bilgilere göre GeForce GTX 660, AMD Radeon HD 7950'den %3-5 oranında daha hızlı olacak ve GeForce GTX 670'in sunduğu performansın %87'sini daha düşük bir fiyatlandırma ile sağlayabilecek. İddiaya göre 299$ seviyesinden lanse edilecek GeForce GTX 660 için üreticilerin özel tasarımlı çok sayıda çözüm sunması gerekirken, GTX 660 Ti varyasyonların sunulup sunulmayacağı şu an için netlik kazanmış değil. 
Bazı kaynaklara göre 192-Bit, bazılarına göreyse de 256-bit bellek veri yolu desteği sunacak olan GeForce GTX 660, Kepler mimarisinin karakteristik özelliklerini bünyesinde barındıracak. Isıl tasarım gücü yani TDP değerinin kendi sınıfında oldukça dikkatli çekici bir seviyede olması beklenen kart, SLI teknolojisi ile çoklu GPU kurulumlarına olanak tanıyacak. GPU Boost ile birlikte PCI Express 3.0 gibi teknolojileri de destekleyecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14666 kez okundu.
21 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
geforce, teknik özellik ve
2 etiket daha detay nvidia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim