Anlık Bildirim

Gear VR de yenilendi

Samsung’un uzun yıllardır sanal gerçeklik konseptine yatırımının ana iskeletini oluşturan Gear VR, Galaxy Note 7 modeli ile birlikte güncellenmiş versiyonuna merhaba dedi.

Samsung’un yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 7’yi tanıttığı etkinlikte, Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü de unutulmadı. Yeni modelin USB Tip-C bağlantısına geçişi ile birlikte, Gear VR gözlüğü de modaya uydu.

Gözlük ile ilgili öne çıkan değişiklik, USB Tip-C bağlantısını kullanması. Böylece sadece Galaxy Note 7 modeline özgü bir Gear VR karşımıza çıkıyor. Önceki Samsung telefonları ile kullanmak isteyenler varsa, bağlantı ucunun olduğu klipsi çıkartarak, microUSB uyumlu klipsi takmak zorunda. Bu sayede bu yılın ve geçen yılın tüm amiral gemi modellerine uyum sağlayabiliyor.

İç kısımdaki dolgunun büyütüldüğü ve kayışın biraz daha uzatıldığı gözlükte, ayrıca ayrı bir Home butonu eklendiği göze çarpıyor. Böylece sürekli geri tuşuna basmak yerine, Home uşu ile ana ekrana hızlıca çıkabiliyorsunuz. Ayrıca dokunmatik kontrol yüzeyindeki artı şeklinde olan girinti kaldırılmış ve daha rahat hareket sağlayan bir alan oluşturulmış.

Bugüne kadar beyaz renkte gördüğümüz Gear VR, siyah renge geçiş yaparak biraz daha agresif bir görünüme kavuşmuş. Ayrıca 96 derece olan görüş açısı da 101 dereceye çıkarılmış. Yeni gözlükte göze çarpan değişiklikler bu şekilde. Ön siparişlerin 3 Ağustos itibariyle başlayacağı yeni Gear VR, 19 Ağustos’ta da dağıtıma çıkacak. Fiyat ise 99$ olarak belirlenmiş. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim