Anlık Bildirim

Geliştiriciler, iOS 7'ye iki kat daha ilgi gösteriyor

Geliştiriciler, iOS 7'ye iki kat daha ilgi gösteriyor Tam Boyutta Gör

Getirdiği yeniliklerle iOS platformunun en dikkat çekici sürümü olan iOS 7, geliştiriciler arasında da oldukça popüler durumda. 10 hazirandan bu yana beta sürecinde olan ve geliştiricilerin kullanımına sunulan iOS 7, bir önceki sürüme göre geliştiricilerin iki kat ilgisine maruz kaldı.

Mobil yayıncılık üzerine hizmet veren Onswipe şirketinin, kendi ağını dikkate aldığı istatistiklerine göre 1 Temmuz itibariyle iOS 7'li cihazların bu siteleri ziyaret oranı %0,46 oldu. iOS 7 gibi haziran ayının 2.haftasında yayınlanan (10 Haziran 2012) iOS 6 ise, aynı sürede ancak %0,25'lik kullanım oranına sahip olabilmişti.

Onswipe'ın ağını oluşturan mobil sitelerin trafiğine cihaz bazında baktığımızda ise; verilere göre Onswipe'ın ağını oluşturan siteleri ziyaret eden iPhone'ların %0,77'si iOS 7'li iken; iPad'lerde bu oran ise %0,28 oldu (ancak iPad için iOS 7 Beta'nın ilk olarak geçtiğimiz hafta yayınlandığını hatırlatalım). Geçtiğimiz yıl ise iOS 6 için bu değerler, iPhone'larda %0,38, iPad'lerde ise %0,19'du.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim