Anlık Bildirim

Gigabyte özel tasarımlı GeForce GTX Titan WindForce 3X 450W modelini duyurdu

Gigabyte özel tasarımlı GeForce GTX Titan WindForce 3X 450W modelini duyurdu
Gigabyte özel tasarımlı GeForce GTX Titan modelini yaptığı resmi açıklama ile duyurdu. Computex 2013 Fuarı’nda yakından görme şansı yakaladığımız ekran kartı, sahip olduğu özel tasarımlı soğutucu ve fabrika çıkışı arttırılmış olarak gelen yüksek saat hızları sayesinde kendi sınıfındaki en özel kartlardan biri olarak gösterilebilir.
Gigabyte’ın yeni ekran kartına ilişkin en önemli detay, WindForce 3X soğutma sistemi. Üç fanlı yapıya sahip olan bu soğutucu ile dünyanın en hızlı grafik işlem birimine sahip olan GeForce GTX Titan hem daha serin çalıştırılıyor hem de buradan gelen avantaj ile hız aşırtma başarımı önemli oranda arttırılmış oluyor. Soğutucu için ifade edilen 450W ifadesinden de anlaşılabileceği üzere bu kart 450 Watt’lık ısıl tasarım gücüne kadar etkin bir şekilde serinletilebiliyor ki bu değerler için kartın ciddi oranda hız aşırtılması gerekiyor.
Temel teknik özellikleri itibariyle GeForce GTX Titan ile aynı olan kart, hız aşırtmalı olarak geliyor demiştik. Grafik işlem birimi standart olarak 928MHz’de, Boost özelliği devreye girdiğinde ise 980MHz’de çalışan ekran kartının 100MHz hız aşırtmalı olarak geldiğini söyleyebiliriz ki bu da performans farkı yaratma noktasında önemli bir değer.
Özel soğutma sistemine ve arttırılan saat hızlarına rağmen Gigabyte GeForce GTX Titan WindForce 3X 450W, fiyat olarak standart Titan modellerinden farklı bir noktada değil zira Avrupa için 1020 Avro gibi bir fiyatlandırmadan söz edebiliriz. Titan’ın kendisi pahalı bir ekran kartı olduğu için özel tasarımlar fiyata çok etki etmeyecek gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim