Anlık Bildirim

Gigabyte özel tasarımlı yeni Radeon HD 7870 modelini duyurdu

Gigabyte ürün gamına özel tasarımlı yeni bir ekran kartı daha ekledi. AMD'nin Radeon HD 7870 modelini temel alan GV-R787OC-2GD kodlu yeni ekran kartı, 75mm çapında üç adet fana ve 8mm çapında iki adet bakır ısı borusuna sahip soğutucusu ile referans tasarımlı Radeon HD 7870 modellerine kıyasla daha serin çalışıyor ve daha yüksek hız aşırtma başarımı vaad ediyor.
AMD'nin 28nm üretim teknolojisiyle geliştirdiği DirectX 11.1 destekli Pitcairn XT grafik yongasından güç alan ekran kartı 256-bit bellek veri yolu desteği, 2GB GDDR5 bellek kapasitesi, 1280 paralel işlem birimi ve 80 doku ünitesi ile geliyor. Fabrika çıkışı hız aşırtılarak gelen ekran kartında grafik işlem birimi 1100MHz'de, bellekler ise 4800MHz'de görev yapıyorlar. 
Yüksek kaliteli komponentlerle donatılan ekran kartına alüminyum katı kapasitörler, ferit boğumlar ve bellekler için çift fazlı güç tasarımı eşlik ediyor. Görüntü aktarımına yönelik olarak HDMI, DVI ve iki adet Mini DisplayPort konnektörüne yer verilen kartın satış fiyatı ise henüz açıklanmadı.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9624 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gigabyte, özel tasarım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim