Anlık Bildirim

Google Duo’ya fotoğraf gönderme özelliği geldi

Google’ın görüntülü görüşme uygulaması Duo, yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Bunlardan en sonuncusu ise istediğiniz kişiye resim gönderme özelliği. Detaylar haberimizde.
Google Duo’ya fotoğraf gönderme özelliği geldi Tam Boyutta Gör
Google’ın mesajlaşma ve sosyal medya hizmetleriyle yüzü pek gülmedi. Ancak Google Duo için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Sesli ve görüntülü görüşme uygulaması Duo, basit arayüzü ve etkileyici görüşme kalitesi sayesinde kullanıcılar tarafından büyük beğeni kazandı. Google da yeni özellikler ile uygulamayı geliştirmeye devam ediyor.

İstediğiniz kişiyle resim paylaşın

Google Duo başta da belirttiğimiz gibi görüntülü görüşme uygulaması olarak çıkışını yaptı. Son gelen özellik ise daha çok mesajlaşma odaklı. Telefonunuzda bulunan bir fotoğrafı paylaşırken artık Google Duo seçeneğini de göreceksiniz. Yani rehberinizdeki kişilere Duo üzerinden resim göndermek artık mümkün. Ayrıca resmi gönderirken Instagram hikayelerine benzer şekilde yazı veya çizim ekleyebiliyorsunuz.

Google Duo’ya fotoğraf gönderme özelliği geldi Tam Boyutta Gör

Resmi alan kişi Duo’dan sizin adınız ve yeni bir fotoğraf geldi şeklinde bildirim alıyor. Resmin incelendiği arayüz üzerinde "Görüntülü görüşme yap", "Sesli arama yap" ve "Mesaj gönder" gibi seçenekler çıkıyor. Gönderdiğiniz fotoğrafların 24 saat sonra silindiğini de hatırlatalım.

Yeni özelliğin bulunduğu Duo sürümü halihazırda Google Play üzerindeki yerini almış durumda. Uygulamanızı en son sürüme güncelleyerek siz de deneyimleyebilirsiniz. Resim gönderebilme özelliğinin, Duo kullanıcıları için önemli bir fonksiyonellik kattığını söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim