Anlık Bildirim

Google klavyesi, iOS yolunda

Google'ın Android tarafında yıllardır kullanımda olan klavye uygulaması, kendisini iOS platformuna hazırlıyor. Gelen bilgiler, hazırlıkların hızlandığı yönünde.

Hem Android hem de iOS tarafında, klavye uygulamalarının sıkı bir rekabeti söz konusu. Android tarafında varsayılan olarak sayısız cihazda kendisine yer bulan Google klavyesi, henüz iOS tarafında varlık gösteremiyor. Önümüzdeki dönemde, bunun değişmesi söz konusu.

Gelen bilgilere göre Google, resmi klavye uygulamasını iPhone üzerinde denemeye başladı. Geçen yıldan bu yana deneme sürecinde olan klavyenin, görsel ve GIF tabanlı gibi farklı arama özelliklerine ağırlık vereceği ve alt kısımda atanmış bir arama tuşu barındıracağı ifade ediliyor. Ayrıca gelişmiş tahmin yeteneği, sürükleme yoluyla yazı yazma şeklinde özellikler olması da bekleniyor.

Google klavyesi, iOS tarafındaki rekabete sonradan katılacağı için ilk etapta rakiplerinin gerisinde kalacaktır. Sunacağı ekstra özellikler, Google klavyesinin iOS tarafında ilgi görmesini sağlayabilir. Klavyenin ne zaman kullanıma sunulacağı ise bilinmiyor.  

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim