Anlık Bildirim

Twitter, 140 karakter ile yoluna devam edecek

Son dönemin en çok tartışılan konularının başında gelen, Twitter gönderi karakter sınırının 140'tan 10 bine yükseltilmesi iddiası, bizzat Jack Dorsey tarafından yalanlandı.

Bir süredir teknoloji gündemini oldukça meşgul eden, Twitter'ın 140 karakter sınırının 10 bin karakter seviyelerine çekileceği iddiası, birinci ağızdan da yalanlandı. Firmanın yönetim kurulunun ardından, kurucusu ve patronu Jack Dorsey de iddiaları yalanladı.

Firmanın onuncu yıl kutlamasında konuşan Dorsey, 140 karakterlik gönderi sınırlamasında herhangi bir değişiklik olmayacağını dile getirirken, bu sınırın o anki en güzel düşünceleri kısaca ifade etme açısından daha iyi olduğunu sözlerine ekledi.


Özel mesajlaşma içerisindeki karakter sınırını 10 bine çıkaran Twitter'ın, gönderi karakter sınırını da yükselteceği yıl başlarından beri konuşuluyor. Firmanın, özellikle Facebook gibi bol karakterli sosyal ağlardan hoşlanan kitleyi kazanmak istediği tahmin ediliyordu zira kullanıcı sayısının büyümesi durmak üzere. Bu da firmanın yatırımcılarını endişeye sevk ediyor.

Twitter'ın son dönemde yaptığı en önemli iki yenilik ise, günün ilgi gören gönderilerinin kullanıcı girişi yapmadan da görülebilmesi ve popüler gönderilerin zaman akışında en üstte yer alması oldu.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim