Anlık Bildirim

Google, seyahatiniz için ucuz uçak bileti seçenekleri sunacak

Google Uçuş Arama ile kullanıcıların uçak bileti bulmasına ve rezervasyon yapmasına olanak sağlayan Google, şimdi ise seyahat konusunda esnek olan kullanıcılara daha ucuz seçenekler sunacak.

 

Uzun bir süredir Uçuş Arama penceresiyle kullanıcıların uçak bileti satın almalarına olanak sağlayan Google, seyahatlerinde esnek olan kullanıcıların daha ucuza bilet bulmasını sağlayacak yeni özelliklerini duyurdu. Seyahati daha ucuza getirmek isteyenler için birtakım ipuçları sunacak olan Google, aslında Kayak ve Orbitz gibi seyahat üzerine kurulu platformlardakine benzer şekilde; yakın tarihli diğer günlerdeki bilet fiyatları, yakınlardaki havalimanları için olan fiyatların ve fiyatların zaman içinde nasıl değiştiğini gösterecek. 


Kapsamlı Sonuçlar Yer Alacak 

Şu an için sadece akıllı telefonlarda kullanılabilen bu yeni özellikler ile planladığınız seyahat tarihlerini 1-2 gün değiştirerek ne kadar kâr elde edebileceğinizi görebileceksiniz. Kullanıcılar ayrıca belirli bir zaman aralığındaki en iyi fiyatları görmek için haftalık veya aylık bazda fiyat grafikleri de oluşturabilecek. Bununla birlikte Google'ın ipuçlarında en dikkat çeken noktalardan birisi de geniş kapsamlı karşılaştırma olanağı. Kullanıcılara seyahat etmek istedikleri havalimanlarına yakın diğer havalimanlarını da gösterirken (fiyat karşılaştırması yapılması için) varış noktası ve havalimanları arasındaki tahmini mesafeyi de gösterip kullanıcıların, daha düşük olan fiyatın gerçekten işe yarayıp yaramayacağına karar vermelerine yardım edecek. 


Yeni özelliklerin kısa bir süre içinde tüm dünyada kullanıma sunulmasını bekleniyor. Google, masaüstü desteğinin ise bu yıl bitmeden geleceğini açıkladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim