Anlık Bildirim

Google'ın arttırılmış gerçeklik oyunu Ingress, mobil oyuncuların beğenisine sunuldu


Google'ın konum tabanlı arttırılmış gerçeklik oyunu Ingress, Google Play'de ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunulmuş durumda.

Şimdilik sadece Android cihazlar üzerinden oynanabilen bu oyun, oyuncuların dışarı çıkarak harita üzerinde belirlenen yerlere gidip ''XM'' denilen maddeleri toplamasını ve bu maddelerle diğer görevlere geçmesi üzerine kurulu. Aydınlar ve direnişçiler olmak üzere seçilebilecek iki farklı tarafın yer aldığı oyunda; aydınlar toplanan maddenin gücünü kullanmak isterken, direnişçiler ise buna engel olmaya çalışıyor.

Ingress ile ilgili olarak All ThingsD'ye konuşan Niantic Labs'tan John Hanke, Ingress'ın World of Warcraft'a benzer bir konsepte sahip olduğunu belirtiyor. Dünyanın her yerindeki insanların aynı anda oynayabileceği oyun, oyuncularından evlerinden çıkarak dış dünya ile etkileşim haline geçmesine planlıyor. Hanke, oyuncuların dış dünyada akıllı telefonlarıyla labirentteki bir fare gibi iz süreceğini, evlerine geçtiklerinde ise yaptıkları hareketleri gözden geçirme fırsatı yakalayacaklarını belirtiyor. 

Şu an beta aşamasında olan Ingress, sadece davet ile oyuncu kabul ediyor. Yapımın tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı konusunda ise, şu an herhangi bir bilgi bulunmuyor. Eğer bir Ingress davetiniz varsa ve evden çıkıp dış dünyayı keşfetmek istiyorsanız, Ingress'a ücretsiz olarak Google Play üzerinden buradan ulaşabilirsiniz. 
Dipnot: Ingress için davetiye edinebilmek için haberin kaynağında yer alan linkten oyunun sitesine ulaşarak, e-mail adresinizi girip kayıt olmanız ve aktivasyon kodunun adresinize gelmesini beklemeniz yeterli olacaktır.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3447 kez okundu.
33 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, google play ve Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim