Anlık Bildirim

HP'nin yeni tablet tasarımı internete sızdırıldı

HP'nin yeni tablet tasarımı internete sızdırıldı

Başarısız geçen webOS mobil cihaz macerası sonrasında uzun süre sessiz kalan ve geçen yıl başlarında rotayı Android işletim sistemine çevirme kararı alan HP, pek çok düşük maliyetli tablet modelini satışa sunmuştu. Pazarda etkinliğini artırmak isteyen firmanın yaz dönemi için hazırladığı yeni tablet ait tasarım çizgileri de ortaya çıktı.

Evleaks tarafından internete sızdırılan görselde ilk göze çarpan aşırı sayılabilecek bir kalınlığa sahip ekren çerçevesi oluyor. Genelde kalın çerçeveler tüketiciler tarafından eleştirilse de Evleaks cihazda kullanılacak kısmın ekran olduğunun ve pek çok ince kenarlı tablette tutuş konusunda sıkıntılar yaşandığının altını çiziyor.

Tabletin ön tarafında bir kamera ve Hewlett Packard yazısı dikkat çekerken, arka kısımda ise bir hoparlör, yine kamera ve HP logosu göze çarpıyor. HP'nin bu tasarımı yeni serideki tüm modellere uygulayacağı tahmin ediliyor.

HP'nin yeni serisi ile neler sunacağı şimdilik belirsiz. Ancak seride 7 ve 8 inçlik modeller olacağı düşünülüyor. Fiyat konusunda ise muhtemelen geçmişteki strateji devam ettirilecek.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
933 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, hp
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim