Anlık Bildirim

HTC One, Android 4.2.2 ile birlikte HTCpro belgesi almaya hak kazandı

HTC One, Android 4.2.2 ile birlikte HTCpro belgesi almaya hak kazandı Tam Boyutta Gör

HTC'nin bu yıl büyük umutlar bağladığı yeni amiral gemi modeli HTC One, ülkemiz de dahil olmak üzere Avrupa'da Android 4.2.2 güncellemesi almaya başladı.

Güncelleme ile HTC One modeli Zoe için yeni dosya formatı ile daha iyi dosya yönetimi, video öne çıkanları özelliği için 6 adet ekstra demo ve müzik kanalı için hızlı sarma/geri alma fonksiyonu eklenmesi, Blinkfeed için Instagram entegrasyonu, geliştirilmiş ve daha çok amaçlı HTC Music Channel ve kamerada odaklama ve pozlamayı kilitleme gibi özellikler kazanıyor.

Güncelleme Google tarafında da Daydream, Hızlı Ayarlar, kilit ekranı widgetları gibi yeniliklerin gelmesini sağlıyor.

Güncelleme ile birlikte HTC One güvenlik konusunda da önemli özellikler kazandı. Gelişmiş 256 bit şifreleme, güvenli şifre politikaları, uzaktan veri silme, Sanal özel ağ (VPN) fonksiyonu üzerinden güvenli ağa bağlanma, Mocana Corp üzerinden alınan çok başlı İnternet Protokol Güvenliği VPN desteği, AirWatch, MobileIron gibi esnek mobil cihaz yönetimi çözümleri bunlar arasında sayılabilir.

HTC One kazandığı bu güvenlik özellikleri sayesinde Orta ve Doğu Avrupa bölgesinde HTCpro sertifikası alan ilk cihaz olma özelliğini elde etti. HTCpro sertifikası; firmaların bilgisayar teknolojileri yöneticilerine güvenli ve esnek çözümler sunduğunu ve kurumsal müşterilerin beklentilerinin ötesine geçtiğini gösteriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1058 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim