Anlık Bildirim

HTC One X+, Avea tarafından Türkiye'de kullanıma sunuluyor

HTC'nin akıllı telefon piyasasındaki yeni amiral gemisi One X+, Avea tarafından ülkemizde kullanıma sunuluyor. One X modelinin geliştirilmiş versiyonu olan yeni telefon, 1.7GHz hızında çalışan dört çekirdekli Tegra 3 AP37 işlemcisinden güç alıyor ve performans yarışında Tayvanlı üreticinin iddiasını arttırmasını sağlayacak gibi görünüyor. Mevcut One X modeline kıyasla 5 gram daha ağır olan ve kozmetin olarak çok fazla değişiklik içermeyen One X+, fark yaratan bir başka detay olark 64GB kapasite seçeneğini de beraberinde getiriyor.
Standart olarak Android 4.1.1 ile gelen One X+ aynı zamanda ULP GeForce 2 olarak tanımlanan ve ULP GeForce ile kıyaslandığında daha yüksek çalışma frekansına sahip grafik birimi ile güçlendirilmiş durumda. Kamera tarafında da geliştirmeler içeren One X+, 8MP'lik ana kamerasıyla önceki modelden farklı olarak 24 yerine 28 kare/saniye hızında Full HD video kaydı yapabiliyor ve 1.3MP yerine 1.6MP çözünürlüğünde ön kamera ile geliyor. HTC'nin yaptığı en dikkat çekici geliştirmelerden bir diğeri de pil tarafında karşımıza çıkıyor ve One X'in eleştirilen 1800 mAh kapasiteli pili yerini 2100 mAh'lik pile bırakıyor.
Ülkemiz pazarına Avea ile gelen One X+, 1999TL'lik fiyat üzerinden sözleşmesiz olarak alınabilecek.  Aynı zamanda 4 farklı tarife seçeneğiyle de sunulan One X+ için  S.E.Ç. Cihaz Kampanyası kapsamında müşteriler, ilk 3 ay 100 MB internet kullanımının hediye edileceği tarifeye ek ödeme paketi ile ayda 62 TL’den başlayan fiyatlarla, isterlerse 250 MB, 1GB veya 4GB internet paketli tekliflerden biriyle ya da 1000 dk.+1000SMS+2 GB’lik Her Şey Dahil Paket ile sahip olabilecekler. Paket içerğinde 350 TL değerinde Beats Audio Urbeats kulakiçi kulaklık hediye edilecek.
HTC One X+, Avea tarafından Türkiye'de kullanıma sunuluyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2910 kez okundu.
22 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
avea, htc ve fiyat
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim