Anlık Bildirim

Xiaomi 12 Mini'nin tasarımı gün yüzüne çıktı

Xiaomi'nin oldukça ses getiren 12 serisine yakında yeni bir model daha eklenebilir. 6 inç boyutlarında AMOLED ekran ile gelmesi beklenen Xiaomi 12 Mini'nin tasarımı sızdırıldı.

Xiaomi 12 Mini modelinin ilk tasarım detayları belli oldu Tam Boyutta Gör

Aralık ayında 12, 12X ve 12 Pro olarak toplam üç modelden oluşan yeni amiral gemisi telefonlarını duyuran Xiaomi, daha küçük bir ekran boyutuna sahip 12 Mini modeli üzerinde çalışıyor. Yeni telefon hakkında söylentiler artmaya devam ederken, ilk render görüntüleri gün yüzüne çıktı.

Küçük ve kompakt bir tasarım ile gelecek

Küçük boyutu ile daha kompakt bir tasarım sunacak yeni telefonun, söylentilere göre 12X modelinde kullanılan Snapdragon 870 yonga setinden güç alması ve 6 inç boyutlarında 120Hz Full HD+ çözünürlüğe sahip AMOLED bir ekran ile gelmesi bekleniyor.

Sızdırılan görselden yola çıkarak toplam üç adet kameraya ev sahipliği yapacak telefonun, üst düzey modellerde bulunan kamera sensörlerine sahip olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Telefonun sensör detayları gizliliğini korurken ayrıca bu tasarıma üçlü bir LED flaş sisteminin eşlik edeceğini söyleyebiliriz.

Görünüşe göre Xiaomi, günümüzde piyasaya sürülen ve büyük boyutlara sahip Android akıllı telefon modelleri arasında yeni bir alternatif oluşturmayı planlıyor. Xiaomi 12 Mini hakkında bilinmeyen tüm teknik detayların önümüzdeki aylarda netlik kazanacağını düşünüyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6408 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Xiaomi 12, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim